X-PLAY RPG Staff
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

X-PLAY RPG Staff

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere helper [ON]

In jos 
+15
DarkGames123
kEnTz0r.
Bleddy
mihai.paul99
KeeN
xender123
Cliff_69
zinkox
Pewplay
kEPPi
gabyyvan
RoraK
KinGFlasH
Marian_93
ChristinsoN
19 participanți
AutorMesaj
[RW]Robi
Fondator
Fondator
[RW]Robi

Data de inscriere : 12/09/2014

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:25 am

*Toate cererile de helper se fac in acest topic*

MODEL:

Nume (Server):
Varsta / data nasterii (reala):
Ocupatia(viata de zi cu zi):
Domiciliul (Oras,Judet,Tara):
De cand jucati pe server-ul nostru?:
De unde ati auzit de acest server?:
Timpul alocat samp-ului zilnic:
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?
Daca da, cam cati :
Cateva cuvinte despre dumneavoastra :
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):
Sus In jos
http://proff-gaming.com
ChristinsoN

Data de inscriere : 15/11/2015

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:34 am

Nume (Server):ChristinsoN.[]
Varsta / data nasterii (reala):17ani/ 20.05.1998
Ocupatia(viata de zi cu zi):Liceu
Domiciliul (Oras,Judet,Tara):Bucuresti, sector2.
De cand jucati pe server-ul nostru?:De cand s-a deschis.
De unde ati auzit de acest server?:De la un prieten.
Timpul alocat samp-ului zilnic:6-7 ore minim pe zi.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?:Da, sunt in stare.
Daca da, cam cati : in jur de 10 depinde...(daca e necesar pot aduce si mai multi)
Cateva cuvinte despre dumneavoastra :Mă numesc Ion Liviu Cristian, am 16 ani si sunt din orasul Bucuresti. Căci dacă vine vorba despre mine, sunt o fire sociabilă, cu simtul umorului, de obicei, întelegătoare, sinceră, ambitioasă, si de asemenea serioasă atunci când situatia o impune. Sunt responsabil si îmi asum orice greseală, iar din greseli încerc să învăt si să nu le mai repet. Nu suport nesimtirea, minciuna, trădatorii si glumele de prost gust. Nu îmi place să mă cred sau să fiu mai presus fată de altii, consider că toti suntem egali.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :Reactionez destul de bine, ma linistesc si incerc sa-mi fac treaba cat mai bine.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):Imi doresc aceasta functie deoarece vreau sa arata stafului X-Play ca, chiar sunt capabil si pot fi de incredere,imi doresc sa ajut playeri atat financiar(adica event-uri + ajutoare financiarere daca un player are nvoie) cat si cu rezolvarea problemelor care le intanpina atat playeri cei noi cat si cei vechi pe server,vreau sa ajut la dezvoltarea serverului si sa opresc lumea sa faca atatea reclamati pe forum si sa le arat cum sa joace corect si fara hack-uri care iti pot oferii avantaje.Niciodata nu am sperat la functi mari cum ar fi cele de helper sau admin,tot timpul am stat in banca mea si am tacut,acuma doresc sa ajut serverul sa se dezvolte intr-o directie pozitiva, daca staff-ul crede ca merit sansa aceasta.
Sus In jos
Marian_93

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:36 am

Nume (Server):Marian_93
Varsta / data nasterii (reala):07.07.2002
Ocupatia(viata de zi cu zi):Scoala.
Domiciliul (Oras,Judet,Tara):Tecuci,Galati,Romania
De cand jucati pe server-ul nostru?:De la deschidere.
De unde ati auzit de acest server?:De la [RW]Robi.
Timpul alocat samp-ului zilnic:4 ore cel putin.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?Da.
Daca da, cam cati : 5 playeri.
Cateva cuvinte despre dumneavoastra :Sunt un baiat simplu,am varsta de 13 ani si am abilitatea de a ma exprima foarte bine.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :Incerc sa ma calmez si apoi sa reiau lucrul.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):Doresc helper deoarece am acumulat un numar de ore jucate si am acumulat destula experienta incat sa pot sa devin helper si sunt unul dintre cei mai buni candidati pentru asta deoarece:cunosc joburile,serverul,comenzile si multe altele ce un helper trebuie sa stie.Inca doua lucruri pe care ar trebui sa vi le spun:pot sa scriu corect gramatical si am abilitatea de a vorbi o limba straina foarte bine.Aceea fiind Engleza.Poate unii playeri sunt din Anglia si nu cunosc limba Romana si eu ii voi putea prezenta serverul pe limba vorbita de acesta.
Sus In jos
KinGFlasH

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:38 am

Nume (Server): KinGFlasH
Varsta / data nasterii (reala): Am varsta de 15 ani, 21/03/1990
Ocupatia(viata de zi cu zi): Pai ma ocup cu scoala si cate odata ma duc la tata la servici si il ajut.
Domiciliul (Oras,Judet,Tara): Bucuresti, Sector 3, Romania.
De cand jucati pe server-ul nostru?: De cand s-a deschis, doar ca nu prea am mai intrat.
De unde ati auzit de acest server?: De pe reclamele de pe FaceBook.
Timpul alocat samp-ului zilnic: Timpul alocat SA:MP-ului este 5-6 ore.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori? Da, sunt in stare sa fac reclama pe Skype, FaceBook etc.
Daca da, cam cati : Depinde de cati vor, si de cata reclama fac.
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Ma numesc Puscasu Eddy, am 16 ani si locuiesc in orasul Bucuresti , un oras mare si plin de fete frumoase. Invat la Liceul Alexandru Ioan Cuza , unul dintre cele mai bune frumoase licee din oars, parerea mea .Sunt un baiat simplu, prietenos, calm si serios. Nu imi place sa intru in probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce inseamna a iti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat". Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc bine la scoala, iar in timpul liber imi place sa ma joc un joc Multiplayer cu prietenii, ori sa ies pe afara, la un FootBall sau Biliard... Imi place sa duc treburile pana la bun sfarsit, sa nu las lucrul neterminat daca m-am apucat de el si sa imi organizez planurile din timp. Imi place sa ascult muzica si sa vizionez multe filme. Genurile mele preferate de muzica sunt, pop, rap, hip hop deoarece le gasesc relaxante. Imi plac filmele de actiune, SF-urile si comediile. Nu prea m-am omorat niciodata cu lectura, imi plac mai mult filmele deoarece in carti sunt prea multe pasaje descriptive, iar pe mie unele detalii mi se par nesemnificative, dar nu toate. Nu zic ca nu citesc, nu, ci doar ca filmele mi se par mai interesante, iar noi in acestea avand posibilitatea sa dam atentie doar detaliilor care ne intereseaza pe noi mai mult, multi avand aceeasi parere. Ca sport prefer, desigur, FootBall-ul. Imi place sa-mi fac noi prieteni si sa invat din greseli. Rareori ma supar sau ma enervez. Amuzamentul este unul din hobby-urile mele, am simtul umorului, dar niciodata nu intrec masura cu gluma. Nu imi place cand cineva isi bate joc de munca mea sau a altcuiva. Ma integrez foarte repede in colectiv. Hobby-ul meu in ultimul timp a fost SA:MP-ul. In afara de SA:MP ma mai joc Counter-Strike respectiv Dead Releam, in general jocuri Multiplayer pe care le pot juca impreuna cu prietenii mei. Sunt o persoana de incredere si comunicativa. Sunt mereu dispus sa sa invat lucruri noi. Nu imi plac minciuniule, mincinosii sau pacalicii. Sunt un tip foarte energic si vesel. Imi place sa vorbesc cu oricine, indiferent cine este. Imi place sa ajut pe fiecare cum pot. Am multi prieteni de treaba alaturi de care ma simt bine si in largul meu. Inainte de a face ceva, mai intai ascult parerile fiecaruia, iar abia apoi fac ce consider ca trebuie facut. Apreciez ajutorul primit de fiecare data si niciodata nu uit ca l-am primit. Niciodata nu uit de unde am plecat si nu intorc spatele celui care m-a ajutat. Respect standardele impuse de ceilalti, dar imi place ca si ale mele sa fie respectate la randul lor. Incerc de fiecare data sa imi fac treaba pe cat mai bine posibil pentru a ii multumi pe cei din jur si, totodata, si pe mine
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Incerc sa ii fac sa inteleaga ca nu am 7 maini si ca nu pot sa l-e fac pe toate.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ): Eu doresc functia de Helper pe X-Play, deoarece stiu cu ce se mananca, stiu ca trebuie sa fi destul de experimentat pe server pentru a putea avea aceasta functie. Unul dintre motive ar fi ajutarea jucatoriilor noi pe X-Play, pentru a ii face sa inteleaga comenzile, locatiile etc. Un alt motiv ar fi ca imi place foarte mult sa ajut oamenii, pentru ca ma simnt foarte bine daca fac acest lucru. Alt motiv ar fi ca voi fi foarte atent la cea ce fac, ca sunt foarte multe request-uri si trebuie raspuns, la toate in cel mai scurt timp, si trebuie sa te grabesti. Voi incerca sa fiu foarte atent cu functia.
Sus In jos
RoraK

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:38 am

Nume (Server):EuLauRr
Varsta / data nasterii (reala):14 ani 23/12/2000
Ocupatia(viata de zi cu zi):Scoala
Domiciliul (Oras,Judet,Tara):Craiova,Dolj, Romania
De cand jucati pe server-ul nostru?:Pai de azi, dar am jucat si pe vechi-ul X-PLAY .
De unde ati auzit de acest server?:De pe Fb , si de la onlin3
Timpul alocat samp-ului zilnic: 4-5 ore depinde de scoala
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?: Da
Daca da, cam cati : Doar ce m-am apucat si deja mi-am adus doi prieteni: Andrei122 si Teemo6996
Cateva cuvinte despre dumneavoastra :
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Ma cam enervez, dar imi trece repede
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):Pentru ca o sa fiu activ, o sa mai imi aduc prieteni pe server, o sa incerc sa fac in asa fel incat sa ajut playeri cu tot ce pot !
Sus In jos
gabyyvan

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:39 am

Nume (Server): Gabyyvan.
Varsta / data nasterii (reala): Am 14 si sunt nascut pe 9.11.2001.
Ocupatia(viata de zi cu zi): Sunt elev.
Domiciliul (Oras,Judet,Tara): Sunt din orasul Buzau din Romania.
De cand jucati pe server-ul nostru?:Joc pe acest server de cand a fost prima data online.
De unde ati auzit de acest server?:De pe un grup de facebook.
Timpul alocat samp-ului zilnic: Peste cinci ore.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?: Desigur.
Daca da, cam cati : Pai eu sper ca peste treizeci de jucatori.
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Sunt un baiat caruia ii place sa lucreze in echipa si sa ajute oameni.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Le raspund tuturor sau rog pe cineva sa ma ajute.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ): Doresc sa devin helper deoarece imi place sa ajut oameni, sa vorbesc cu stafful. Daca o sa devin helper o sa ma ridice foarte mult sper. O zi buna in continuare tuturor.
Sus In jos
kEPPi

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:41 am

Nume (Server):kEPPi
Varsta / data nasterii (reala):16/08/1998
Ocupatia(viata de zi cu zi):Sunt elev.
Domiciliul (Oras,Judet,Tara):Traiesc in localitatea Fierbinti-Targ,judetul Ialomita.
De cand jucati pe server-ul nostru?:Aproximativ de la inceputul lunii noiembrie.
De unde ati auzit de acest server?:Am auzit de pe un grup pe facebook si am zis sa incerc sa vad cat de bun este sererul.
Timpul alocat samp-ului zilnic:In jur de 6-7 ore zilnic.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?
Daca da, cam cati :Nu sunt prea sigur daca pot sa aduc prea multi jucatori.
Cateva cuvinte despre dumneavoastra :Salut, ma numesc Gabi si sunt din Fierbinti-Targ,judetul Ialomita.. Stiu ce este respectul, ce inseamna a-ti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat". Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc bine la scoala, iar in timpul liber imi place sa ma joc un joc multiplayer cu prietenii, ori sa ies pe afara, la un fotbal ... Imi place sa duc treburile pana la bun sfarsit, sa nu las lucrul neterminat daca m-am apucat de el si sa imi organizez planurile din timp. Imi place sa ascult muzica . Imi plac filmele de actiune, comediile. Nu prea m-am omorat niciodata cu lectura, imi plac mai mult filmele. Nu zic ca nu citesc, nu, ci doar ca filmele mi se par mai interesante. Ca sport prefer, desigur, Fotbalul si Handbalul. Imi place sa-mi fac noi prieteni si sa invat din greseli. Rareori ma supar sau ma enervez. Amuzamentul este unul din hobby-urile mele, am simtul umorului, dar niciodata nu intrec masura cu gluma. Nu imi place cand cineva isi bate joc de munca mea sau a altcuiva. . Hobby-ul meu in ultimul timp a fost SA:MP-ul. In afara de SA:MP in general jocuri multiplayer pe care le pot juca impreuna cu prietenii mei. Sunt o persoana de incredere si comunicativa. Sunt mereu dispus sa sa invat lucruri noi. Nu imi plac minciuniule, mincinosii sau pacalicii. Sunt un tip foarte energic si vesel. Imi place sa vorbesc cu oricine, indiferent cine este. Imi place sa ajut pe fiecare cum pot. Am multi prieteni de treaba alaturi de care ma simt bine si in largul meu. Inainte de a face ceva, mai intai ascult parerile fiecaruia, iar abia apoi fac ce consider ca trebuie facut. Apreciez ajutorul primit de fiecare data si niciodata nu uit ca l-am primit. Niciodata nu uit de unde am plecat si nu intorc spatele celui care m-a ajutat. Respect standardele impuse de ceilalti, dar imi place ca si ale mele sa fie respectate la randul lor. Incerc de fiecare data sa imi fac treaba pe cat mai bine posibil pentru a ii multumi pe cei din jur si, totodata, si pe mine. Pe oriunde merg incerc sa las o impresie cat mai buna despre mine. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde si de la oricine.Cand este de glumit, pot spune cu zambetul pe buze ca nu duc lipsa de simtul umorului, insa atunci cand imi cere situatia, sunt extrem de dur si ma impun nemaipomenit de usor. Sunt capabil sa lucrez in echipa, insa uneori prefer sa lucrez pe cont propriu, deoarece doresc sa am doar spatiul meu de lucru unde sa ma pot desfasura in voie. Am o gandire logica si analizez cu maxima atentie fiecare pas pe care urmeaza sa-l fac. Sunt foarte calm in orice situatie, iar inainte de a lua o decizie, indiferent de importanta acesteia, ma gandesc de doua ori la ceea ce va urma dupa punerea in aplicare a deciziei respective.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :Raman foarte calm si incerc sa duc toate probleme la bun sfarsit.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):Doresc sa ajut cat de mult pot si mereu mi-am dorit sa fac parte din staff-ul unui server.Nu doar ca iti ofer accesul la niste comenzi foarte "overpowered" dar iti permite sa schimbi comunitatea in mai bine in fiecare lucru facut avand aceasta functie.Multumesc Ownerului pentru timp-ul acordat.
Sus In jos
Pewplay

Data de inscriere : 29/07/2015

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:42 am

Nume (Server): Pewplay
Varsta / data nasterii (reala): Am 14 ani , si sunt nascut pe data de 17.05.2001 !
Ocupatia(viata de zi cu zi): Elev !
Domiciliul (Oras,Judet,Tara): Orasul Calarasi , Judetul Calarasi , Tara Romania !
De cand jucati pe server-ul nostru?: de 85 de ore !
De unde ati auzit de acest server?: De la fondatorul nostru . [RW]Robi !
Timpul alocat samp-ului zilnic: 4-5 ore !
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori? Fiinda am fost de 2 ori lider , stiu sigur ca pot !
Daca da, cam cati : Sper eu ca ii voi ajuta pe TOTI , cei care au nevoie de ajutor !
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Sunt o persoana sociabila , cu capul pe umeri , care stie cand sa faca o gluma si cand sa fie serios , o persoana foarte vesela , care ii face pe toti fericiti ( pe cei care stau pe langa mine ) ! Stiu sa ma descurc in orice situatie , cat ar fii ea de grea !
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Din experienta mea ca lider , am fost de multe ori suprasolicitat , dar am reusit sa ma controlez si sa imi duc munca pana la capat !
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ): Eu imi doresc helper pentru ca : Esti o functie care se ocupa 50% de server , si de playerii acestei comunitati , imi place sa ajut playerii noi , care doar ce au intrat pe server , cei care sunt speriati si au nevoie de ajutor , nu sunt genul care sa se dea mare ca are o functie (cum fac cei din Staff ) , nu sunt genul care sa stea pe un server fiinda are o functie anume ( am 85 de ore jucate si nu am avut helper , dar inca sunt pe server , si inca astept ) ! Doresc sa ma implic in acest server fiinda este singurul server care mi-a intrat in inima , si pentru mine este ca a doua casa <3 !

Tin sa iti multumesc [RW]Robi , pentru toata comunitatea pe care ai putut sa o creezi , si tie cititorule , daca ai citit toata aplicatia !
Multumesc de timpul acordat cititului acestei aplicatii ![/b]
Sus In jos
zinkox

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:43 am

Nume (Server): Real[Z]0R
Varsta / data nasterii (reala): 16 (26.01.1999
Ocupatia(viata de zi cu zi): Sunt la scoala.
Domiciliul (Oras,Judet,Tara): Balan, Harghita, Romania.
De cand jucati pe server-ul nostru?: De o saptamana
De unde ati auzit de acest server?: De la MackThavis ( lider yakuza )
Timpul alocat samp-ului zilnic: Joc pe mai multe servere, pe acesta joc 2-3 ore pe zi.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori? Da.
Daca da, cam cati : 5-10 pe zi
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Sunt o persoana puternica, care nu lasa o treaba neterminata. Sunt o fire destul de prietenoasa, curajoasa, serioasa, dar si glumet cand e cazul. Stiu sa lucrez foarte bine in echipa, si nu ma dau batut orice ar trebui sa fac.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Calm.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ): Doresc functia de Helper pentru a ajuta serverul X-PLAY si in principal jucatorii nelamuriti. Am multa rabdare si timp pentru a raspunde la toate intrebarile. Nu ma enervez repede, daca cineva nu intelege ii explic in mai multe feluri pana isi da seama. Joc SA-MP de 2 ani, si pot spune ca am destula experienta pentru o asemnea functie. Vreau sa usurez munca staff-ului, am vazut cate intrebari curg in fiecare zi. Daca imi oferiti aceasta functie serioasa va promit ca nu imi voi bate joc de ea si am sa profit de acesta ocazie! Am sau fiu foarte activ, si in proportie de 90% cat stau pe joc voi raspunde la /n -uri.
Sus In jos
Cliff_69

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Cerere Helper - Cliff69   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:44 am

MODEL:

Nume (Server): Cliff69
Varsta / data nasterii (reala): 19.12.2000
Ocupatia(viata de zi cu zi): Sunt elev si practic si fotbal de la vârsta de 4 ani.
Domiciliul (Oras,Judet,Tara): Oraș Brasov, județ Brașov si tara Romania.
De cand jucati pe server-ul nostru?: eu joc pe acest server de 2 luni.
De unde ati auzit de acest server?: Eu am auzit de acest server de cand a postat [RW]Robi pe samp romania.
Timpul alocat samp-ului zilnic: Nu am un timp limitat , dar incerc sa petrec in fiecare zi cat de mult pot.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori? : Da, sunt in stare .
Daca da, cam cati : Cat mai multi , pana acum am adus aproximativ 5.
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Sunt un om de încredere, respectuos, se poate discuta cu mine cu seriozitate, si imi place sa duc un lucru la sfârșit daca tot l-am inceput.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Incerc sa rezolv cat mai multe probleme posibile , dar cel mai important ramân calm.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ): Eu doresc sa devin helper deoarece vreau sa ajut jucatori noi si serverul. Pana acum am gasit multi helperi/admini de treaba dar am gasit si mulți severi, la care uneori nu vrei sa apelezi. Eu doresc sa devin un helper calm care dorește sa fie prietenos si înțelegător. Eu am in minte mai multe reguli, dar una cea mai importantă : "Respecta si vei fi respectat !"
Sus In jos
xender123

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Cerere helper - MackThavIs   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:51 am

Nume (Server): MackThavIs
Varsta / data nasterii (reala): 14 . 8/2/2001
Ocupatia(viata de zi cu zi): Nimic .
Domiciliul (Oras,Judet,Tara): Timisoara .
De cand jucati pe server-ul nostru?: Aproximativ de cand s-a deschis .
De unde ati auzit de acest server?: De pe facebook .
Timpul alocat samp-ului zilnic: 10-11 ore .
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?: Da.
Daca da, cam cati : 10-15 .
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Sunt inalt , par blond si am ochi albastrii . Nu imi place muzica comerciala si nu imi place sepcile gen OBEY .
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Raman calm .
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ): Pentru ca vreau sa ajut playerii serverului . Cand sunt 50-60 playeri on , este doar 1 singur helper on . Deasta as dorii functia de helper , pentru a-mi ajuta colegii si playerii serverului .
Sus In jos
KeeN

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:55 am

Nume (Server):KeeN
Varsta / data nasterii (reala):Am varsta de 14 ani. Data nasterii:24.10.2001
Ocupatia(viata de zi cu zi):Scoala
Domiciliul (Oras,Judet,Tara):Baicoi,Prahova,Romania
De cand jucati pe server-ul nostru?:De 3-4 saptamani.
De unde ati auzit de acest server?:De la Robi ca a postat pe fb si am zis sa intru.
Timpul alocat samp-ului zilnic:4-5ore.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?Da.
Daca da, cam cati : 5-6 jucatori.
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Sunt o persoana cu simtul umorului, cu bun simt si cu respect fata de persoanele care chiar merita respect. Imi place foarte mult sa-mi petrec timpul liber pe serverul de Sa:Mp x-play, dar nu pun acest joc pe primul loc. Am o viata pe care o am intodeauna pe primul loc. Ies zilnic cu prietenii, weekend-urile mi le petrec , fotbal, tenis de masa etc., dar niciodata nu am neglijat functia de lider si am acordat multa seriozitate si activitate.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Ma calmez si reincep sa lucrez.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):Ma consider un bun mentor in absolut tot ce fac , am mereu tendinta de a ajuta oamenii si de aceea consider acest "job" ideal pentru mine. Fiind sincer , orice om isi doreste o functie intr-un anumit loc , mai ales in jocuri avand in vedere generatia zilelor noastre. Point reach-ul meu va fi diferit. Acordand acestui joc ceva timp , in jur de 4-5 ore pe zi pot spune ca starea generala a plictiseli poate predomina in unele cazuri. Asadar doresc sa ajut aceast server, cat mai mult prin orice mijloace , unul dintre ele fiind functia de helper.
Sus In jos
mihai.paul99

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:57 am

Nume (Server): mihai.paul99
Varsta / data nasterii (reala):(15 ani) 02.15.2000
Ocupatia(viata de zi cu zi): In mare parte doar la Liceu, in rest sunt liber mai tot timpul.
Domiciliul (Oras,Judet,Tara): Petrila,Hunedoara,Romania
De cand jucati pe server-ul nostru?:Dupa ceva timp dupa ce sa deschis
De unde ati auzit de acest server?:De la un prieten
Timpul alocat samp-ului zilnic:7-8 ore
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori? Da prin felul meu de a fi, Si fiind foarte prietenos de fel.!
Daca da, cam cati : Eu deja miam adus prietenii pe acest server, De acum in colo voi incerca sa aduc playeri de pe alte servere.
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Sunt din judetul Hunedoara am varsta de 15 ani. Ma numesc Blanari Paul-Mihai. Sunt mai timid de fel, si sunt mai prietenos. Imi place sa ma inteleg cu toata lumea.Imi asum greselile facute, Am cei 7 ani de acasa, Am experienta helper, am mai fost pe alte servere, si pe toate am facut treaba buna.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Cand sunt suprasolicitat, incep sa apara mici greseli de scriere si de gandire. Am mai fost helper pe alt server. Si stiu ce inseamna sa fi singurul helper ON! , iar tu trebuie sa ii raspunzi la toti(Fiind Suprasolicitat).
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):Eu nu vreau helper pentru a arata cine sunt eu ! Sau a abuza de comnezi, Eu imi doresc aceasta functie deoarece as vrea sa ajut playeri la intrebari, Eu nu am abuzat niciodata de aceasta functie, Voi fi activ, asta o spun datorita serverului care este excelent realizat ! . Prin experienta mea de helper (Am mai fost pe alt server), Stiu cu ce se mananca un helper si ceea ce are de facut un helper. ! Respect X-Play !
Sus In jos
Bleddy

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:59 am

Nume (Server): Bleddy
Varsta / data nasterii (reala): 16 26.01.1999
Ocupatia(viata de zi cu zi): Pai. fac antrenament, fotbal Antrenament de la ora 8 pana la ora 3 si de la 3 cand ajung acasa joc Samp. pana la ora 2 noaptea.
Domiciliul (Oras,Judet,Tara): Oradea Mare > Bihor
De cand jucati pe server-ul nostru?: Pai demult timp.
De unde ati auzit de acest server?: De la un prieten. am primti mesaj pe facebook.
Timpul alocat samp-ului zilnic: de la ora 3 pana la ora 2-3 Noaptea.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori? Desigur.
Daca da, cam cati :  Pai vreo 3-4.
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Sunt un baiat. calm pana limita bunului simt. am 16 ani.. fac Fotbal de 3 ani jumate, joc samp de la 12 ani! si sunt un baiat ascultator prietenos, glumet.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Raman tot timpu Calm.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ): Pai eu sunt foarte online, si este cand la ora 2-3 noaptea. sai pe la 12 nu sunt Asa multii helperi on.. as vrea sa ajut pe fiecare player.. pentru ca si dumnezeu ne va ajuta..

Vreau sa mentin. imi pare foarte rau ca am laut "Remove" Imi cer mii de scuze, daca am jignit un player sa un admin.. imi cer mii de scuze. si in fata la Xplay.. va rog frumos sa imi acordati inca o sansa. nu vreau sa ma las de sv! m-am obijnuit cu voi.. daca am jignit pe cineva.. sau am facut o greseala. vreau sa fiu iertat. si sa imi dai inca o sansa. multumesc!
Sus In jos
kEnTz0r.

Varsta : 26

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 7:59 am

Nume (Server):kEnTz0r.
Varsta / data nasterii (reala):18/05/1998
Ocupatia(viata de zi cu zi):Rank pe CS:GO =)
Domiciliul (Oras,Judet,Tara: Bucuresti / Romania
De cand jucati pe server-ul nostru?: De cand s-a deschis sub numele de W-Game
De unde ati auzit de acest server?:De la Robi
Timpul alocat samp-ului zilnic:5-6 ore
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?: Desigur ca da
Daca da, cam cati :5-6/
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Ma numesc Madalin, sunt din , Bucuresti, imi plac lucrurile simple, iubesc sa ma distrez cu prietenii in oras, sunt un om cinstit, respectuos si cu bun simt, am invatat tot ce tine de bunele maniere, pe care le aplic mereu cand am ocazia. De fiecare data imi doresc sa ajut persoanele incepatoare, fiindca si eu la randul meu am fost ajutat. Imi place ordinea, curatenia si munca.

Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :Raman calm , ies afara la o tigara.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):De ce doresc helper ? , Deoarece vreau sa ajut serverul sa se dezvolte iar in cativa ani sa ajunga unu dintr-e alea' "Mari" , vreau sa ajut playerii noi dar si pe cei vechi , sunt dispus sa dau un test pentru a-mi arata abilitatile de helper . Multumesc anticipat ! Pwp Rooooby <3
Sus In jos
DarkGames123

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 8:02 am

Nume (Server): DarkGames123
Varsta / data nasterii (reala): 30.09.2001
Ocupatia(viata de zi cu zi): Pe acasa si pe la scoala
Domiciliul (Oras,Judet,Tara): Satu-Mare
De cand jucati pe server-ul nostru?: De vreo 2 saptamani
De unde ati auzit de acest server?: Am auzit de server de pe FaceBooK
Timpul alocat samp-ului zilnic: Depinde de zi (3-2 ore)
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?: Da sunt in stare sa aduc jucatori pe server
Daca da, cam cati : Nustiu de inceput vreo 5 si dupa tot mai mult
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Salutare.Ma numes Darius.Am 14 ani.Locuiesc in Satu-Mare.Sunt un baiat modesc comunicativ si serios in unele cazuri
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Calm
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ): Doresc sa devin helper pentru caci imi place mult sa ajut playerii noi si cunosc comenzile si cred caci as putea ajuta serverul sa se inmulteasca
Sus In jos
XxTibeTaNxX

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 8:05 am

Nume (Server):XxTibeTaNxX
Varsta / data nasterii (reala):16 ani / 1999 4 August
Ocupatia(viata de zi cu zi):Pai merg la scoala pe afara cu prietenii/prietena si seara intru pe SAMP
Domiciliul (Oras,Judet,Tara):Romania-Brasov-Racadau
De cand jucati pe server-ul nostru?:Joc pe xplay cu 1 saptamana dupa ce s-a deschis serverul
De unde ati auzit de acest server?:Am auzit de acest svr pe SAMP Romania
Timpul alocat samp-ului zilnic:4-5 ore
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?Da as putea sa aduc
Daca da, cam cati : Aprox 10-15
Cateva cuvinte despre dumneavoastra :Salut Ma cheama Robert am 16 ani si sunt Din brasov , sunt o fire calma , respectuoasa si ascultatoare dar pana in limita bunului simt
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :Reactionez Normal , incerc sa raspund la toate intrebarile puse
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):As dori sa iau helper pentru ca mie imi place sa ajut playerii cei noi cat si pe cei vechi cu : Comenzi etc Si pentru ca vreau sa fac Serverul Xplay Cat mai frumos
Sus In jos
xXG3NiuSXx

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Cerere Helper-xXG3NiuSXx   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 8:07 am

Nume (Server):xXG3NiuSXx
Varsta / data nasterii (reala):Eu sunt nascut pe data de 14/09/1999
Ocupatia(viata de zi cu zi):Eu am datoria de elev.
Domiciliul (Oras,Judet,Tara):Eu locuiesc in municipiul Urziceni,Judetul Ialomita,Romania
De cand jucati pe server-ul nostru?:Eu joc pe acest server de cand fondatorul [RW]Robi l-a deschis.
De unde ati auzit de acest server?:Eu am aflat chiar de la fondatorul [RW]Robi de pe Facebook.
Timpul alocat samp-ului zilnic:Eu in zilele normale petrec pe samp 5 ore iar in weekend 8 sau 9 ore.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?:Da,nu doar ca as putea crede, as putea si indeplini acest lucru pentru ca multi dintre prieteni mei joaca SA:MP si sunt dispusi sa inceapa sa joace pe un server precum acesta.
Daca da, cam cati : Eu am fi in stare sa aduc cel putin 10 jucatori pe acest server.
Cateva cuvinte despre dumneavoastra :Eu sunt o persoana sociabila, amuzanta, prietenoasa, modesta si in multe alte feluri. Va las pe dumneavoastra sa ma descoperiti cu toate calitetile si defectele mele.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :Eu cand sunt suprasolicitat incerc sa imi parstez calmul, incerc cat mai mult sa ma mentin si sa imi pot indeplini in continuare treaba.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):Eu cred ca as merita functia de Helper pe acest server deoarece multe persoane imi tot spun ca este o munca nobila si satisfacatoare.Toti prieteni mei care au aceasta functie ma tot ajuta si eu ii respect.Eu pot spune ca ma descurc foarte bine in a socializa, avand in vedere ca sunt seful clasei mele si am impresia ca si aceasta functie este una care necesita o foarte buna comunicare pentru a nu-ti pierde cumpatul si pentru a putea mentine 30 de elevi intr-o ordine deplina pentru a putea fi multumit domnul diriginte si profesori de munca depusa de mine.Eu imi mai doresc functia de Helper deoarece multi prieteni ai mei care ma pot critica precum NeVeRs si Mox imi spun ca sunt destul de potrivit acestei meseri de Helper.

Sper sa nu va fi deranjat foarte tare din activitatea dumneavoastra.
Sus In jos
cristic4981

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 8:08 am

Nume (Server):Cristian_pTm
Varsta / data nasterii (reala):Am varsta de 15 ani si sunt nascut pe data de 5/11/1999
Ocupatia(viata de zi cu zi):Samp si fotball de performanta.
Domiciliul (Oras,Judet,Tara):Romania Bucuresti.
De cand jucati pe server-ul nostru?:De cand s-a deschis.
De unde ati auzit de acest server?:Dupa facebook
Timpul alocat samp-ului zilnic:6-7 ore pe zi.
Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?Desigur.
Daca da, cam cati : 5-6 .
Cateva cuvinte despre dumneavoastra :Sunt un baiat istet care nu fumez, invat bine la scoala, nu injur si imi place mult sa joc fotball.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :Mai rog niste colegii din staff sa ma ajute.
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ):As dori sa am helper deoarece am un level mare vreo 30 si de cand s-a deschis acest server vroiam sa am helper sa ajut si eu playeri am experienta ca helper am fost helper pe alte servere mari si mici nu dau nume stiu toate comenzile helper stiu absolut tot despre helper pe alte servere am avut si admin si co-owner nu dau nume si consider ca am experienta necesara sper sa fiu acceptat nu o sa va para rau ca mati ales helper o sa fiu cel mai descurcaret helper stiu absolut tot va multumesc respect.
Sus In jos
[RW]Robi
Fondator
Fondator
[RW]Robi

Data de inscriere : 12/09/2014

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitimeDum Noi 15, 2015 9:12 am

MackThavIs - acceptat in 24 de ore vei sustine testele.

Cliff69 - acceptat in 24 de ore vei sustine testele.

Pewplay - acceptat in 24 de ore vei sustine testele.

KinGFlasH - acceptat in 24 de ore vei sustine testele.

Bleddy - acceptat in 24 de ore vei sustine testele.
Sus In jos
http://proff-gaming.com
Continut sponsorizat

Cerere helper [ON] Empty
MesajSubiect: Re: Cerere helper [ON]   Cerere helper [ON] Icon_minitime

Sus In jos

Cerere helper [ON]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere admin [ON]