| Cerere admin [ON] | |
|
+8Deso Quik raduvulcu2001 RNXPNX stm2 @DaNi RoraK [RW]Robi 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
[RW]Robi Fondator
| Subiect: Cerere admin [ON] Dum Noi 15, 2015 7:24 am | |
| *Toate cererile se fac in acest topic*
Model cerere admin:
Nick : Level : Cate ore jucati pe saptamana ? Cate ore petreceti pe forum pe saptamana? Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra . De ce ati dori admin ? Ce level admin ati dori ? Cati ani aveti? Ce adresa de mail aveti ?
Cererea dumneavoastra va fi analizata de ceilalti admini si veti primi un raspuns . | |
|
| |
RoraK
| Subiect: Re: Cerere admin [ON] Dum Noi 15, 2015 7:33 am | |
| Nick : EuLauRr Level :4 Cate ore jucati pe saptamana ? : Pai , 4-5 ore depinde de scoala Cate ore petreceti pe forum pe saptamana? : Cat este nevoie ! Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra . : Pai sunt un baiat de treaba, serios cand este cazul, indraznet , la locu' lui ! De ce ati dori admin ? : Pentru ca o sa am o activitate ridicata pe server, sunt nou acum , dar am jucat si inainte , Robi ma cunoaste de pe alt server sau X-PLAY-ul dinainte si stie ce fel de persoana sunt Ce level admin ati dori ? : Nu conteaza, 1,2,3 imi este indiferent ! Cati ani aveti? : 14 ani Ce adresa de mail aveti ? : Nu il pot posta, roby ma ai la prieteni pe mess | |
|
| |
@DaNi
| Subiect: Re: Cerere admin [ON] Dum Noi 15, 2015 7:37 am | |
| Nick : @DaNi Level : 20 Cate ore jucati pe saptamana ? 20/25 Cate ore petreceti pe forum pe saptamana? cu afk 40/45 Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra . Sunt un baiat de treaba care stie sa se distreze si stie sa fie serios atunci cand trebuie. De ce ati dori admin ? Pentru ca stiu sa administrez aceasta functie. Ce level admin ati dori ? 1 Cati ani aveti? 15 Ce adresa de mail aveti ? voi da pe privat | |
|
| |
stm2
| Subiect: Re: Cerere admin [ON] Dum Noi 15, 2015 7:38 am | |
| Nick : stm2 Level :25 Cate ore jucati pe saptamana ? Aproximativ 56 de ore. Cate ore petreceti pe forum pe saptamana?Aproximativ 56 de ore deoarece cand stau pe samp stau si pe forum. Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .Salut,ma numesc Gaby,am 14 ani si locuiesc in Bucuresti.Sunt un baiat ascultator,de treaba,serios si glumet. De ce ati dori admin ? Deoarece vreau sa ajut iar serverul cu ce pot eu mai mult. Ce level admin ati dori ? Orice level de admin , macar sa iau ! Cati ani aveti?Am 14 ani. Ce adresa de mail aveti ?Adresa de email este , nu il pot posta , ti-l dau pe privat daca vrei. | |
|
| |
RNXPNX
| Subiect: Re: Cerere admin [ON] Dum Noi 15, 2015 7:39 am | |
| Nick : rNx Level : 6 Cate ore jucati pe saptamana ? : Mai mereu. Cate ore petreceti pe forum pe saptamana? : Oricand. Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra . : Sunt o fire cu simtul umorului, sunt pasionat de SA:MP, am 17 ani si sunt un bun intelegator si stiu sa comunic. De ce ati dori admin ? : Deoarece vreau sa ajut serverul,sa fac event si tot ce este pe placul playerilor. Ce level admin ati dori ? : Care credeti dumneavoastra ca se poate pentru mine. Eu as vrea cel putin admin 2-3. Cati ani aveti? : Cum am mai spus 17 ani. Ce adresa de mail aveti ? : il voi da pe privat | |
|
| |
raduvulcu2001
| Subiect: Re: Cerere admin [ON] Dum Noi 15, 2015 7:39 am | |
| Nick : Robert24 Level :22 Cate ore jucati pe saptamana ? 20-30 Cate ore petreceti pe forum pe saptamana?10 Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .Ma numesc Radu,am 14 ani locuiesc in orasul Sibiu si sunt o fire rabdatoare,intelegatoare si prietenoasa. De ce ati dori admin ?Pentu ca imi plac provocarile,doresc sa ajut stafful si playerii. Ce level admin ati dori ?Pentru inceput ma multumesc cu levelul 1 admin,iar dupa daca consideri imi poti da up Cati ani aveti?14 Ce adresa de mail aveti ?raull. radu @ yahoo . com | |
|
| |
Quik
| Subiect: Re: Cerere admin [ON] Dum Noi 15, 2015 7:41 am | |
| Nick : Quik Level :28 Cate ore jucati pe saptamana ? Cat de multe posilibe !! (depinde si de scoala aici) Cate ore petreceti pe forum pe saptamana?4-5 ore Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra :Sunt o fire prietenoasa ,glumeata,sociabila si imi place sa ajut playerii care au nevoie De ce ati dori admin ?:Eu imi doresc admin fiindca am mai avut functia asta si pe alte servere si imi place sa ajut playerii care chiar eu mare nevoie de ajutorul meu ! Ce level admin ati dori ?:1-2 de inceput si o sa iau up pe parcurs ! (pana la urma nu conteaza nivelul adminului numa sa ma accepti ca admin ) Cati ani aveti?15 Ce adresa de mail aveti ?:pe privat pe fb daca vrei aici nu postez scz !! | |
|
| |
Deso
| Subiect: Re: Cerere admin [ON] Dum Noi 15, 2015 7:50 am | |
| Nick : DeSo Level :39 Cate ore jucati pe saptamana ? 70-80 de ore Cate ore petreceti pe forum pe saptamana? Nu prea stau pe forum maxim 14 ore pe saptamana. Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .Salut, ma numesc Cosmin. Sunt din Judetul Calarasi, am 16 ani, sunt civlizat am cei 7 ani de acasa, simtul oumorului este calitatea care ma defineste. Imi place mult sa lucrez in echipa, sa-mi fac prietenii noi, sa cunosc lucruri noi, si multe altele. Hobby-urile mele sunt, SA:MP-ul, si fotbalul. De ce ati dori admin ?:[RE]doresc admin deoarece l-am pierdut , din greseala fratelui meu, este un copil cam neastâmparat si cam îsi baga nasu prin leptopu meu , si asta a fost mica treaba pt care am pierdut adminul.Doresc sa redevin iaras admin si sa am grija de sv si am ajutat playeri ,Faceam foarte multe evenimente frumoase , ca in zilele trecute cand faceam evenimente frumoasa toti admini si ne-am strans 200/200.Daca [RW]Robi ai incredere in mine , cum ai avut pana acum poate ca da/nu eu cred ca ai avut , dar te-ai suparat pt prostia facuta de fratele meu mai mic. Ce level admin ati dori ?Doresc admin lev 3 Deoarece aveam admin lev 2 si trebuia sa iau up , dar daca tu crezi ca nu merit este strict alegerea ta si ti-o respect . Stima si respect bY DeSo {Nu inchide sv never] Cati ani aveti? Am16 ani jumate Ce adresa de mail aveti:Ma ai la prieteni pe yahoo. | |
|
| |
AlexJoaca[SA-MP]
| Subiect: Aplicatie Admin AlexJoaca Dum Noi 15, 2015 7:51 am | |
| Nick : AlexJoaca Level :21 Cate ore jucati pe saptamana ? 20ore Cate ore petreceti pe forum pe saptamana?10ore Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .Ma numesc Alex,am 15 ani locuiesc in orasul Targu-Jiu si sunt o fire rabdatoare,intelegatoare si prietenoasa. De ce ati dori admin ?Pentu ca imi plac provocarile,doresc sa ajut stafful si playerii. Ce level admin ati dori ?Pentru inceput ma multumesc cu levelul 1 admin,iar dupa daca consideri imi poti da up Cati ani aveti?15ani. Ce adresa de mail aveti ?Vi-l dau in privat. | |
|
| |
KN0X.
| Subiect: Cerere Admin Dum Noi 15, 2015 7:53 am | |
| Nick : KN0X. Level : 19 Cate ore jucati pe saptamana ? Cred ca in jur de 25 ore pe saptamana. Cate ore petreceti pe forum pe saptamana? In jur la 15. Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra . Salut, ma cheama Bogdan, sunt o fira modesta, respectuoasa. Sar in ajutor. De ce ati dori admin ? As dori functia de Admin pentru a fi alaturi de Staff si sa ajut playerii la nevoie, si sa fac jocul mai distractiv. Ce level admin ati dori ? As dori admin Level 1. Cati ani aveti? Am o varsta frumoasa de 14 ani. Ce adresa de mail aveti ? In Privat. | |
|
| |
DarkGames123
| Subiect: Re: Cerere admin [ON] Dum Noi 15, 2015 7:58 am | |
| Nick : DarkGames123 Level : 8 Cate ore jucati pe saptamana ? : Depinde cat am scoala Cate ore petreceti pe forum pe saptamana?:Pai cand sunt on pe server sunt si pe forum Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .:Salut.Ma numes Darius.Am 14 ani.Sunt din Satu-Mare.Sunt un baiat modesc comunicativ glumet si serios De ce ati dori admin ?: As dori sa apar serverul de reclame si chat-uri.Si cunosc comenzile si ocupatiile unui admin. Ce level admin ati dori ?: Ce admin imi va da Robi.Va voi multumi. Cati ani aveti?: Am 14 ani Ce adresa de mail aveti : Cautati pe Facebook (Darius Szenuka).(nu ma lasa sa postez adresa de mail) | |
|
| |
gaborXL.
| Subiect: CERERE ADMIN Dum Noi 15, 2015 7:59 am | |
| Nick : gaborXL. Level :4 Cate ore jucati pe saptamana ? : 50-55 ore Cate ore petreceti pe forum pe saptamana?: defiecare data cand intru pe samp stau si pe forum. Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .Sunt un baiat aranjat , la locul lui , cu cei 7 ani de acasa ,sociabil , calm , glumet , imi place sa fac lucrurile cu cap , nu sa fiu eu cel mai bun si sa ma apuc singur, imi place munca in echipa, imi place sa joc footbal si handball , De ce ati dori admin ?As dorii admin pentru ca imi place sa fac parte dintr-o echipa STAFF am mai avut aceasta functie in trecut, as dorii as ajut aceasta comunitate sa o ducem cat mai sus sa fim cei mai buni, si as dorii sa demonstrez cea ce pot si ce stiu. Ce level admin ati dori ? as dorii admin-1 iar pe parcurs as dorii sa avansez cat mai mult Cati ani aveti? am frumoasa varsta de 16 ani Ce adresa de mail aveti ? adresa mea de mail este [ hanganasualex @ yahoo . com ] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin [ON] | |
| |
|
| |
| Cerere admin [ON] | |
|